Egyetemi, és esetleg középiskolai tanulmányokat folytató diákok számára a HUN-REN Energiatudományi Kutatóközpont kutatócsoportjaiban lehetőség van szakmai gyakorlat végzésére, amit közvetlenül a csoportvezetőkkel kell egyeztetni.

A kutatócsoportok munkájáról, a kutatási területekről, és a csoportvezetők elérhetőségéről a honlapon lehet tájékozódni.

Az Energiatudományi Kutatóközpont és az Atomenergia Mérnökiroda Kft. „Energiatudományi Kutatások az Energiatudományi Kutatóközpontban” néven (röviden: EK2) hallgatói ösztöndíjakat alapított, amely a 2018-19-es tanévben pályázható meg először. Elnyerésére a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (továbbiakban BME), az Eötvös Lóránd Tudományegyetem (továbbiakban ELTE), a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) és az Óbudai Egyetem (továbbiakban ÓE) energiatudományhoz, energiagazdasághoz és környezetvédelemhez kapcsolódó kutatásokat folytató hallgatói pályázhatnak, akiknek témavezetője vagy konzulense az EK alkalmazásában áll.

További információk a pályázatról: https://public.ek-cer.hu/~palyazat/

Szakmai gyakorlattal kapcsolatos egyéb kérdésekre is szívesen válaszolunk, ha írsz nekünk a kommunikacio@ek.hun-ren.hu email címre.