Ha szeretne ellátogatni a HUN-REN Energiatudományi Kutatóközpontba akkor azt előzetes bejelentkezéssel az alábbi elérhetőségek valamelyikén teheti meg. Az EK évente tart nyílt napokat is más nagy tudomány népszerűsítő rendezvényekkel összhangban, például Kutatók Éjszakája.

Laborlátogatások

Ha szeretne csoportos látogatást tenni valamelyik laboratóriumunkba vagy virtuális bemutatót kérni tőlünk akkor írjon nekünk a kommunikacio@ek.hun-ren.hu email címre. A látogatások időpontját a kutatóink, mérnökeink elérhetősége befolyásolhatja.

Reaktor látogatás

Biztonságpolitikánknak része az átláthatóság. Ezért hagyományosan, immáron több mint húsz éve a reaktor minden hónap utolsó péntekén előzetes bejelentkezést követően, szakszerű vezetés mellett megtekinthető. Az érdeklődők jelentkezését a (+36)1 395 91 39 telefonon vagy reaktoruzem@ek.hun-ren.hu e-mail címen várjuk.

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a reaktorépületbe 16 éven aluliak nem léphetnek be!

Belépési protokoll

A telephelyre vendégeknek belépni csak előzetes egyeztetés és fényképes személyazonosító okmány (személy igazolvány, vezetői engedély, útlevél, diák igazolvány) bemutatásával lehet.

12 éven aluli gyermek a Telephelyre nem léphet be. E tilalom alól felmentést csak a Fegyveres Biztonsági Őrség parancsnoka adhat, baleseti elsősegély és speciális, különlegesen indokolt egészségügyi vizsgálatok céljából, a kezelés vagy vizsgálat időtartamára. A gyermek be- és kiszállítása csak a legrövidebb útvonalon és csak gépkocsiban történhet.
Az e tilalom ellen vétő személy a fiatalkorú gondatlan veszélyeztetésének bűntettét követi el, ami hatósági eljárást von maga után.